Яка доля насправді чекає на Путіна — прогноз експерта
Категорія
Політика
Дата публікації

Яка доля насправді чекає на Путіна — прогноз експерта

Яка доля насправді чекає на Путіна — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

Російський політолог та опозиціонер Аббас Галлямов звертає увагу на те, що трон очільника Кремля Володимира Путіна справді похитнувся після видачі МКС ордеру на арешт диктатора. На переконання експерта, коли люди з оточення президента РФ остаточно усвідомлять, що він став занадто слабким, вони самостійно його приберуть.

Джерело: "24 Канал"

Що росіяни можуть зробити з Путіним

Як вважає опозиціонер, Путіну справді пощастить, якщо він повторить долю сербського президента Слободана Мілошевіча, однак може бути й набагато гірший сценарій розвитку подій.

Галлямов нагадав про сюжет книги Джеймса Фрезера "Золота гілка", де згадувався "Цар Дощів", якому одноплемінники розпорювали живіт через те, що він не міг врятувати свій народ посухи.

З історії ми знаємо, що правитель, влада якого була фактично необмежена, коли ставав старим і немічним та вважалось, що боги його покинули, і тоді його вбивали власні піддані. Або ж, коли з плем'ям траплялась якась біда, то вони вбивали правителя, бо вважали його причиною негараздів, – нагадав експерт.

На переконання опозиціонера, наразі ми бачимо вкрай високу ймовірність того, що з Путіним покінчать ідентичним чином.

На Путіна може чекати доля Чаушеску

Аббас Галлямов запевняє, що російський народ чудово знає про ганебні поразки своєї армії на фронті, а також відчуває, що "війна де-факто перейшла на територію Росію".

Йдеться не лише про "бавовну", а й про ліквідацію відомих та впливових росіян.

У той момент, коли слабкість Путіна стане занадто очевидною, то з ним покінчать так само швидко, як в Румунії покінчили з Чаушеску. Для Путіна ж краще, щоб його, як і Мілошевіча, видали в Гаагу, – зазначив опозиціонер.

Аббас Галлямов також нагадав, що Чаушеску розстріляли не протестувальники, а власне оточення – румунські військові, яким він довіряв багато років поспіль.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?