Полк "Азов" попереджає про інформаційну спецоперацію за участі полонених військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Полк "Азов" попереджає про інформаційну спецоперацію за участі полонених військових

Полк "Азов" попереджає про інформаційну спецоперацію за участі полонених військових
Джерело:  online.ua

В полку "Азов" попередили, що російські окупанти можуть готувати провокаційні повідомлення та заяви за участю захисників Маріуполя, які зараз перебувають у ворожому полоні.

Джерело: екскомандир полку Максим Жорін

РФ може використати азовців у пропаганді

Найближчим часом у Мережі можуть з’явитися провокативні повідомлення та заяви від наших побратимів, маріупольських захисників, які перебувають у полоні російських окупантів. Оприлюднений матеріал може мати пропагандистський зміст, який не відповідає дійсності, - попередив він.

В Азові закликали довіряти лише перевіреній інформації з офіційних джерел.

Пам’ятаємо, де і в яких умовах знаходяться героїчні оборонці Азовсталі, – зазначив Жорін.

Фото — facebook.com/oleksii.tkachuk.1

Нагадаємо, що станом на початок червня у полоні знаходяться понад 2,5 тис. українських військовослужбовців, які захищали українське місто Маріуполь.

Про це повідомив президент України.

Щодо полонених, то там більше 2,5 тисяч. Точніше складно сказати. Це не та кількість людей, яка виходила з Азовсталі, коли займалися ми, наша сторона, цим процесом… Ваше запитання було – чи там більше людей з Азовсталі, військових, знаходяться у полоні у них. Я вважаю, що більше, - сказав Зеленський.

Питанням їхнього повернення займається Головне управління розвідки Міністерcва оборони України.

На думку Президента, росіяни не катують українських військових з «Азовсталі», бо їм це не вигідно робити, оскільки бійці уже стали публічними особами.

16 травня розпочалась евакуація українських захисників із заблокованого російськими окупантами заводу «Азовсталь», яка тривала кілька днів.

Після виведення українських військових з «Азовсталі», згідно з домовленостями, вони очікують на обмін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?