Полковник Кемп на передовій. Міноборони України поділилося новим відео Online.UA
Категорія
Україна
Дата публікації

Полковник Кемп на передовій. Міноборони України поділилося новим відео Online.UA

Полковник Кемп на передовій. Міноборони України поділилося новим відео Online.UA
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України закликало свою багатомільйонну аудиторію у соцмережі X (раніше Twitter - ред.) подивитися нове відео Online.UA про британського полковника Річарда Кемпа. Він став свідком запеклої боротьби Збройних Сил України з російськими загарбниками безпосередньо на передовій, а також вкотре закликав світову спільноту до максимального посилення наших військ.

Джерело:  МОУ

Міноборони рекомендує українцям переглянути відео Online.UA про полковника Кемпа

Оборонне відомство звертає увагу на те, що разом з командою online.ua полковник британської армії у відставці Річард Кемп мав змогу на власні очі побачити український контрнаступ.

Він служив у багатьох гарячих зонах світу: Північній Ірландії, Балканах, Іраку та Афганістані. Ось його професійний погляд на те, що відбувається на передовій. Він попереджає, що припинення вогню, як дехто пропонує, не призведе до кінця війни, оскільки Україна не є єдиною чи навіть головною ціллю Росії. Перемога України життєво важлива для безпеки всього світу, — пише пресслужба Міноборони України та публікує нове відео Online.UA.

Як полковник Кемп оцінює ситуацію на передовій

За словами офіцера британської армії у відставці,  він став свідком того, наскільки важкою є ця боротьба як для українських воїнів, так і для російських окупантів.

Полковник Кемп не приховує, що вражений результатами, яких під час війни досягають бійці ЗСУ, використовуючи розвідувальні дрони.

Ці речі є бойовим мультиплікатором. Вони (дрони - ред.) дозволяють українцям ідентифікувати пересування російських військових і розгортати свої сили або артилерію, чи міномети, щоб нейтралізувати росіян, коли ті намагаються оточити українські війська.

Ба більше, британський полковник вкотре закликав міжнародних партнерів України зробити все можливе для максимально посилення нашої армії.

Боротьба, яку веде Україна, — це не лише боротьба за Україну, це також боротьба за Західний світ.

Читайте також:

  • Україна має перенести війну на територію Росії — полковник Річард Кемп

  • Росія викрадає тисячі українських дітей, щоб катувати та "перевиховувати" — полковник Річард Кемп

  • Полковник Річард Кемп: Україна воює не лише за себе, але й за Західний світ — відео

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?