Росія викрадає тисячі українських дітей, щоб катувати та "перевиховувати" — полковник Річард Кемп
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія викрадає тисячі українських дітей, щоб катувати та "перевиховувати" — полковник Річард Кемп

Росія викрадає тисячі українських дітей, щоб катувати та "перевиховувати" — полковник Річард Кемп
Джерело:  online.ua

Полковник Річард Кемп закликав свою багатотисячну аудиторію у соціальній мережі X подивитися документальну стрічку online.ua про викрадення Росією українських дітей "Понівечене дитинство".

Джерело:  online.ua

Полковник Кемп просить світ не забувати про викрадених Росією українських дітей

Полковник Річард Кемп, який неодноразово публічно підтримував український народ у війні проти російських загарбників, переглянув та високо оцінив документальний проєкт online.ua "Понівечене дитинство".

Ця стрічка розповідає історії викрадених країною-агресоркою неповнолітніх українців. Її уже подивилися сотні тисяч людей у різних куточках світу.

Будь ласка, знайдіть час, щоб переглянути це відео, яке показує, як Росія викрадає тисячі українських дітей із завойованої землі, відриває їх від батьків або вбиває їхніх матерів, щоб загарбати їх, чинити сексуальне насилля, бити, катувати та "перевиховувати", — закликав полковник Кемп.

Чому важливо подивитися документальний фільм "Понівечене дитинство"

Як цинічно заявляє російська влада, країна-агресорка “евакуювала” уже 744 тисячі українських дітей з тимчасово окупованих територій і продовжує незаконно вивозити неповнолітніх.

Згідно з останніми даними, Україні вдалося повернути додому лише декілька сотень дітей.

У фільмі "Понівечене дитинство" діти розповіли свої історії полону, примусового вивезення в оздоровчий табір, розлуки з батьками під час так званих фільтраційних заходів.

Розповіді ілюструють те, що викрадення Росією дітей з України є чітко спланованим та добре організованим процесом за типовими сценаріями: обман або вбивство батьків, викрадення сиріт, депортація під приводом оздоровлення та фільтраційні табори.

Що відомо про полковника Кемпа

Полковник Річард Кемп має орден Британської імперії, служив офіцером піхоти в британській армії: в конфліктах у Північній Ірландії, Іраку, Афганістані та на Балканах.

Також він був керівником міжнародної розвідувальної групи з питань тероризму в офісі прем’єр-міністра Великої Британії та головою розвідувальної групи COBRA, координуючи національні розвідувальні служби на підтримку Комітету Великої Британії з управління кризою.

До цього він працював у військовій розвідці Північної Ірландії та був радником прем'єр-міністра Македонії з боротьби з тероризмом.

Полковник Кемп був членом-засновником американо-британського урядового Комітету зі стратегії міжнародної безпеки після 11 вересня та спеціальним радником з питань боротьби з тероризмом Комітету внутрішніх справ Палати громад Великої Британії.

Зараз він є стратегічним консультантом і працював над вирішенням конфліктів, боротьбою з тероризмом і міжнародною безпекою на Близькому Сході, в Африці, Індії, Австралії та інших країнах.

Полковник Кемп є постійним оглядачем Daily Telegraph та інших національних газет Великої Британії, а також коментатором питань оборони, безпеки, розвідки, тероризму, політики на Близькому Сході та питань, пов’язаних із Ізраїлем, у британських і міжнародних ЗМІ.

Варто також зазначити, що полковник Кемп відвідав Київ двічі та був на фронті для підтримки український військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?