Польоти скасовуються - авіакомпанії раптово закрили продаж квитків на міжнародні рейси
Категорія
Україна
Дата публікації

Польоти скасовуються - авіакомпанії раптово закрили продаж квитків на міжнародні рейси

Польоти скасовуються - авіакомпанії раптово закрили продаж квитків на міжнародні рейси
Джерело:  online.ua

Найбільший авіаперевізник України, авіакомпанія МАУ, скасувала всі міжнародні рейси до 1 липня. Вже закрито продаж квитків на літаки, який було відновлено кілька днів тому. Причина скасування польотів - несприятлива ситуації в країнах потенційної маршрутної мережі. Про це повідомив президент авіакомпанії МАУ Євген Дихне, передає ONLINE.UA з посиланням на Аvianews.

Глава МАУ підкреслив, що прогноз розвитку ситуації є жалюгідним для глобальної авіагалузі в усьому світі, в тому і в Україні. Ті плани, які ставилися на 2020 рік, авіакомпанії зможуть виконати лише в 2023 році. Дихне зазначив, що в першу чергу будуть відновлюватися середньомагістральні перельоти, що вплине на структуру флоту авіакомпаній, які почнуть виводити старі і далекомагістральні літаки.

Також Дихне попередив, що криза призведе до зміни сервісу в аеропортах і на борту літака. За його словами, в аеропортах будуть тимчасово закриті бізнес-зали та магазини Duty Free, а на борту літака заборонять провезення ручної поклажі в салоні, а замість гарячого харчування почнуть видавати упаковані страви.

Важливо додати, що квитки на авіарейси за кордон почали продавати в кількох міжнародних авіакомпаніях. Тоді в Міністерстві інфраструктури заявили, що авіакомпанії, які анонсують польоти з України на травень-червень, вводять людей в оману, так як про відновлення авіасполучення України з іншими країнами мова поки не йде.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 23 травня в Україні хочуть відновити рейси три міжнародні авіакомпанії- Czech Airlines, Wizz Air і Lufthansa. Зокрема, чеська авіакомпанія Czech Airlines планує відновити вильоти з Києва та Одеси в Прагу, угорська авіакомпанія Wizz Air відкрила бронювання квитків на рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова. Німецький авіаперевізник Lufthansa частково відновлює перевезення з України з 1 червня. Поки можна забронювати квитки тільки на рейси з Києва до Берліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?