Полтавщина отримала нового керівника - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Полтавщина отримала нового керівника - подробиці

Полтавщина отримала нового керівника - подробиці
Джерело:  online.ua

На Полтавщині провели презентацію нового очільника обласної державної адміністрацій. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво регіональної влади.

Головою Полтавської ОДА став Олег Синєгубов. Його представляв заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов.

За словами новопризначеного очільника області, головне його завдання - проведення аудиту усіх попередніх рішень та їхня оцінка.

"На Полтавщині близько 2 тисяч обласних програм, більшість із яких неефективні. Також у регіоні будуть відкриті два офіси – інвестиційний та офіс реформ. Маю надію, що з вашою допомогою зможу створити дієву команду, щоб кожен полтавець відчув покращення життя на собі", - відзначив Синєгубов.

За перший місяць роботи керівник адміністрації обіцяв представити план дій місцевій громаді.

Олег Синєгубов народився у 1983 році. Він працював на посаді слідчого Південної залізниці, ад'юнкта у Харківському національному університеті внутрішніх справ, старшого викладача кафедри цивільно-правових дисциплін, економіки та соціології. З жовтня працював деканом факультету №6 ХНУВС.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський представив у Харкові нового очільника місцевої ОДА - Олексія Кучера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?