Полювання триває: Трамп прокоментував розмову із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Полювання триває: Трамп прокоментував розмову із Зеленським

Полювання триває: Трамп прокоментував розмову із Зеленським
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп називає розмову з президентом України Володимиром Зеленський, через яку у США розпочали процедуру імпічменту президента, "простою і дуже приємною". Про це він написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

"У мене була проста і дуже приємна телефонна розмова з новим президентом України, вона не могла бути кращою або більш шляхетною, але "фейк ньюз" і демократи, працюючи в команді, обманом змусили її виглядати поганою. Це (розмова –ред.) було не погано, це було дуже законно і дуже добре. Полювання на відьом триває!", - написав очільник Білого дому.

Як відомо, у вересні агент ЦРУ, який працював у Білому домі, написав скаргу через діалог Зеленського і Трампа. Скаржник стверджує, що Трамп вийшов за рамки та намагався захистити власні інтереси. Напередодні Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між Трампом і Зеленським. Із тексту розмови випливає, що Трамп наполягав на тому, щоб Зеленський звернув увагу на розслідування проти колишнього віце-президента та конкурента Трампа на виборах США у 2020 році Джо Байдена і його сина.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер  Дональд Трамп заявив,  що заява Володимира Зеленського про відсутність тиску на нього у телефонній розмові між лідерами "є найкращим доказом" для його виправдання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?