Помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг

Помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг
Джерело:  online.ua

У суботу, 23 січня 2021 року помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг. Він помер в Седарс-Синайському медичному центрі в Лос-Анджелесі. На момент смерті Ларрі Кінгу було 87 років. Причина смерті телеведучого не вказана. Відомо, що три тижні тому Ларрі Кінг був госпіталізований з коронавірусом. Про смерть телеведучого повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення в його офіційному Twitter-акаунті.

Ларрі Кінг народився в 1933 році в нью-йорском Брукліні в єврейській родині емігрантів з Австрії та Білорусі. Кінг прославився як ведучий ток-шоу Larry King Live, яке виходило на телеканалі CNN з 1985 по 2010 рік. Шоу Ларрі Кінга занесено в книгу рекордів Гіннесса як найтриваліше шоу на телебаченні з беззмінним ведучим. З 2012 року на відеосервісі Hulu виходила програма Larry King Now. Ларрі Кінг двічі удостоювався премії Пібоді, отримав "Еммі", у нього є власна зірка на Алеї слави в Голлівуді. В шоу Кінга ще в 1989 році брав участь експрезидент США Дональд Трамп. Також один з найвідоміших в світі телеведучих брав інтерв'ю у багатьох світових лідерів, в тому числі у президента РФ Володимира Путіна.

Про проблеми зі здоров'ям у Ларрі Кінга стало відомо ще в 2017 році. Тоді телеведучий розповів, що бореться з раком легенів. У 2019 він переніс інфаркт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Швейцарії 16 січня помер французький банкір Бенджамін де Ротшильд, який був одним з найбагатших членом відомої династії. Ротшильд помер у віці 57 років. Його дружина Аріан де Ротшильд повідомила, що причиною смерті банкіра став серцевий напад. Мільярдер помер у своєму маєтку в швейцарському Прен'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?