Помер мільярдер Бенджамін де Ротшильд. Він був одним з найбагатших членів династії
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер мільярдер Бенджамін де Ротшильд. Він був одним з найбагатших членів династії

Помер мільярдер Бенджамін де Ротшильд. Він був одним з найбагатших членів династії
Джерело:  online.ua

У Швейцарії 16 січня помер французький банкір Бенджамін де Ротшильд, який був одним з найбагатших членом відомої династії. Ротшильд помер у віці 57 років. Його дружина Аріан де Ротшильд повідомила, що причиною смерті банкіра став серцевий напад. Мільяредр помер у своєму маєтку в швейцарському Прен'ї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Parisien.

"Аріан де Ротшильд та її доньки з великим сумом повідомляють про смерть чоловіка і батька Бенджаміна де Ротшильда", - цитує джерело заяву сім'ї.

Поховають Ротшильда в найближчі дні. Але похорон буде проходити в строгій секретності за бажанням родичів.

Нагадаємо, Бенджамін де Ротшильд народився 30 липня 1963 року. Він був нащадком в сьомому поколінні засновника однієї з найбагатшої династії світу Маєра Амшеля. Бенджамін є правнуком Едмона Джеймса де Ротшильда (1845-1934) і Адельхейда фон Ротшильда (1853-1935), онуком Моріса де Ротшильда (1881-1957) і Ноемі Хальфа (1888-1968), а також єдиним сином Едмона Адольфа і Надін де Ротшильд. З 1997 року Бенджамін після смерті батька очолював раду директорів Edmond de Rothschild Holding, яка керує групою Edmond de Rothschild, що спеціалізується на приватних банківських послугах і управлінні активами. Під управлінням групи знаходяться активи на загальну суму 173 млрд швейцарських франків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька тижнів тому у Франції помер легендарний кутюр'є П'єр Карден. Модельєр пішов з життя у віці 98 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?