Помер ще один зрадник України - командир бойовиків Максим "Мрак"
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер ще один зрадник України - командир бойовиків Максим "Мрак"

Помер ще один зрадник України -  командир бойовиків Максим "Мрак"
Джерело:  online.ua

В Росії помер проросійський бойовик Максим "Мрак" Шишов. Варто зазначити, що у терориста величезний "послужний" список – офіцер ЗСУ, який зрадив Україну, а потім катував українських військових. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що Шишов народився у криворізькому районі Дніпропетровської області у 1968 році (51 рік). Закінчив у Донецьку школу №147 та Донецький національний університет. Після цього поїхав на навчання у російський Ростов. Там і залишився та проходив службу в радянській армії. Пізніше повернувся у Донецьк, де продовжив службу у лавах Збройних сил України.

"Після початку збройної агресії Росії проти України перейшов на бік окупанта, отримав російський паспорт та був одним з організаторів "народного ополчення Донбасу". У лавах терористів служив командиром мінометного підрозділу терористичної "ДНР". "Мрак" неодноразово звинувачувався у причетності до катувань українських військових. У 2015 році підірвався на міні, після чого проходив лікування у російському Санкт-Петербурзі", - сказано в повідомленні.

Також відомо, що в бойовика зилишилася дружина, син та дочка, які протягом останніх років проживали з ним у Москві. Там Шишов оговтувався від поранення та паралельно працював на російських пропагандистів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський стверджує, що жителів ОРДЛО потрібно називати громадянами України, а ніяк не "сєпарами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?