Помер відомий актор Армен Джигарханян
Категорія
Культура
Дата публікації

Помер відомий актор Армен Джигарханян

Помер відомий актор Армен Джигарханян
Джерело:  online.ua

14 листопада 2020 року раптово помер легендарний актор Армен Джигарханян. Народний артист СРСР пішов з життя у віці 85 років. Як повідомили близькі легенди радянського кіно, на фільмах з яким виросло не одне покоління, Джигарханян помер в результаті зупинки серця. Друг Артур Согомонян зазначив, що причиною смерті актора став вік і численні хвороби. Про це повідомляє ONLINE.UA.

"Сьогодні вранці перестало битися серце великого людини, геніального актора, режисера і вчителя - Армена Борисовича Джигарханяна. Цей рік приніс багато лиха, сьогодні прийшла чергова трагічна новина для багатьох шанувальників таланту нашого метра. Складно підібрати слова, таких людей більше немає! Ми осиротіли" . - повідомив друг Джигарханяна в соцмережі.

Армен Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року в Єревані. Він ще зі шкільних років захоплювався театром і кіно, тому зробив все для того, щоб домогтися неймовірних висот в світі кінематографа. За радянських часів Армен Джигарханян став одним з акторів, хто найбільш знімався. На його рахунку є понад 250 ролей у кіно різних жанрів - він грав як в комедійних і пригодницьких картинах, так і в драмах та музичних фільмах. Справжня слава прийшла до нього після поповнення фільмографії картинами "Здрастуйте, я ваша тітка!", "Собака на сіні", "Місце зустрічі змінити не можна" і двох частин "Невловимі месники".

Джигарханян грав в кіно до останнього часу. Але в 2016 році йому довелося перервати кар'єру через виниклі проблеми зі здоров'ям. У квітні 2018 року Армена Джигарханяна госпіталізували з інфарктом, після якого він деякий час перебував в комі. Після цього у нього було ще кілька госпіталізацій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 6 листопада на 87-му році життя помер відомий письменник-сатирик Михайло Жванецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?