Помер відомий актор Макс фон Сюдов - герой серіалу "Гра престолів"
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий актор Макс фон Сюдов - герой серіалу "Гра престолів"

Помер відомий актор Макс фон Сюдов - герой серіалу "Гра престолів"
Джерело:  online.ua

У Франції помер відомий актор Макс фон Сюдов, відомий за роллю триокого ворона в популярному серіалі "Гра престолів". Він пішов з життя у віці 90 років. Про смерть Макса фон Сюдова 9 березня повідомила його дружина виданню Paris Match, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Макс фон Сюдов помер у себе вдома у Франції напередодні, 8 березня. Його дружина Кетрін фон Сюдов закликала ЗМІ з розумінням поставитися до того, що сім'я зараз сумує про втрату.

"З розбитим серцем і нескінченної сумом ми відчуваємо крайню біль і оголошуємо вам про відхід Макса фон Сюдова 8 березня 2020 року", - повідомила дружина актора.

Макс фон Сюдов народився 10 квітня 1929 року в шведському Лунді. Він багато співпрацював з відомим режисером Інгмаром Бергманом, який зняв фільми "Сьома печатка", "Сунична галявина", "Біля витоків життя". Однією з популярних ролей актора стала роль батька Мерріна в картині "Той, що виганяє диявола".

Фільмографія Макса фон Сюдова налічує понад 190 картин. Серед них: "Особлива думка", "Острів проклятих", "Пелле-завойовник", "Моторошно голосно і вкрай близько" - за ролі в останніх двох фільмах актор номінувався на премію "Оскар". Останні ролі Макса фон Сюдова - Лор Сан Текке в "Зоряні війни: Пробудження сили" і триокий ворон в серіалі "Гра престолів".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США помер популярний актор Девід Пол, відомий за роллю в культової комедії "Няньки". Він не дожив до свого дня народження всього два дні - 8 березня Девіду мало виповнитися 63 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?