Помер відомий голлівудський актор Джордж Сігал
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий голлівудський актор Джордж Сігал

Помер відомий голлівудський актор Джордж Сігал
Джерело:  online.ua

У США помер відомий голлівудський актор Джордж Сігал. Володар "Золотого глобуса" і номінант на "Оскар" помер на 88-му році життя. Причиною його смерті стали несумісні з життям ускладнення, що виникли після складної операції на серці. Про смерть актора повідомив творець серіалу "Голдберг" Адам Фредерік Голдберг, в якому Джордж Сігал грав одну з провідних ролей. Трагічну подію підтвердила вже і дружина актора Соня Сігал, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні ми втратили легенду. Для мене було справжньою честю бути частиною дивовижної спадщини Джорджа Сігала. За чистої волі долі я вибрав ідеальну людину на роль Попса. Як і мій дід, Джордж в душі був дитиною з чарівною іскрою. Думаю, в цих спогадах все сказано ... ", - присвятив пост Джорджу Сігалу Адам Фредерік Голдберг.

За словами дружини Сігала, актор переніс складну шунтування, після якого виникли ускладнення. Інші подробиці смерті актора не розголошуються.

Джордж Сігал народився 13 лютого 1934 року. Його акторський дебют відбувся на театральній сцені, а в 1961 році він підписав контракт з кінокомпанією "Columbia Pictures". Успіх до нього прийшов вже в 1965 році після ролі в трагікомедії Стенлі Крамера "Корабель дурнів". Через рік Джордж Сігал був номінований на премію "Оскар" за роль в драмі "Хто боїться Вірджинії Вулф?". У 1973 році актор отримав "Золотий глобус" за роль в романтичній комедії "З шиком".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер легендарний телеведучий Ларрі Кінг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?