Помер відомий радянський актор Микола Годовиков
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий радянський актор Микола Годовиков

Помер відомий радянський актор Микола Годовиков
Джерело:  РБК

23 листопада пішов з життя актор Микола Годовиков, відомий глядачам за роллю Петрухи в культовому радянському фільмі "Біле сонце пустелі". Годовиков помер на 68-му році життя після тривалої хвороби. Директор актора повідомив, що у нього був рак.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Відомо, що Микола Годовиков помер у своїй квартирі в Санкт-Петербурзі. У день смерті він різко відчув себе погано, але від допомоги медиків відмовився. Миколу Львовича знайшов мертвим зять, який прийшов провідати родича.

Читайте також: У Лондоні помер знаменитий оперний співак Хворостовський

Директор Годовикова також озвучив останню волю актора - Микола Львович просив поховати його поруч з дружиною на одному з петербурзьких кладовищ.

Микола Годовиков народився в 1950 році. Його успішним дебютом в кіно стала роль безпритульного у фільмі "Республіка ШКІД". Всенародну любов глядачів актор завоював після виходу в 1970 році на екрани фільму "Біле сонце пустелі", в якому він зіграв червоноармійця Петруху.

Микола Годовиков у фільмі "Біле сонце пустелі"

Після такого колосального успіху Микола Годовиков надовго зник з екранів. Відомо, що за наступні десять років він тричі відбував покарання у в'язниці за дармоїдство і крадіжки.

В кінці 90-х Годовиков знову повернувся в кіно. Більшою мірою він грав епізодичні ролі в популярних серіалах, таких як "Вулиці розбитих ліхтарів", "Бандитський Петербург", "Агент національної безпеки", "Спецназ" та інших.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 листопада 2017 року пішов з життя відомий сатирик Михайло Задорнов. Він помер від раку на 70-му році життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?