Помер засновник чоловічого журналу Hustler Ларрі Флінт
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер засновник чоловічого журналу Hustler Ларрі Флінт

Помер засновник чоловічого журналу Hustler Ларрі Флінт
Джерело:  online.ua

10 лютого, в одній із лікарень Лос-Анджелесу, помер засновник чоловічого журналу Hustler Ларрі Флінт. На момент смерті йому було 78 років. Цю новину офіційно підтвердила його донька Тереза, однак причину смерті батька називати відмовилася. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.

Цього ж дня з комнетарем виступив менеджер Ларрі Флінта, який розповів про те, що чоловік помер уві сні в медичному центрі "Седарс-Сінай" у Лос-Анджелесі. Родина була поряд.

Імперія Флінта почалася активно розвиватися ще в 1960-х роках. Саме тоді він купив бар в штаті Огайо й зміг розширити його до мережі клубів для дорослих, які він назвав Hustler. Згодом Ларрі Флінт почав видавати однойменний журнал, при цьому спочатку він задумував його як рекламу клубів, але успіх видання виявився таким, що останній перетворився на головного конкурента Playboy. Неабияку популярність Флінт здобув після публікації зроблених папараці фотографій оголеної колишньої першої леді Жаклін Онассіс.

У 1978 році на скандального видавця скоїли замах. Джозеф Пол Франклін вистрілив в нього біля будівлі суду, де той проходив відповідачем у справі про поширення непристойних матеріалів. Флінт залишився інвалідом і з тих пір пересувався в інвалідному візку. Що цікаво, перед стратою Франкліна Флінт попросив владу США не виконувати смертний вирок у виконання, заявивши, що «уряд, який забороняє своїм громадянам вбивати один одного, не повинен займатися цим сам».

У 1996 році вийшов біографічний фільм «Народ проти Ларрі Флінта». Картина була двічі номінована на «Оскар»: за кращу чоловічу роль і кращу режисуру.

Не можна також не згадати про те, що в 2017 році порномагнат запропонував 10 мільйонів доларів за будь-яку інформацію, яка могла призвести до імпічменту президенту США Дональда Трампа. До цього він обіцяв нагороду в мільйон доларів за інформацію, яка підтверджує наявність у Трампа сексуальних зв'язків з будь-ким з членів Конгресу або державними чиновниками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Швейцарії 16 січня  помер французький банкір Бенджамін де Ротшильд, який був одним з найбагатших членом відомої династії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?