Помічник Зеленського нарешті прокоментував резонансний конфлікт на Банковій
Категорія
Політика
Дата публікації

Помічник Зеленського нарешті прокоментував резонансний конфлікт на Банковій

Помічник Зеленського нарешті прокоментував резонансний конфлікт на Банковій
Джерело:  NV

Український лідер Володимир Зеленський особисто визначає робочі питання для свого помічника Андрія Єрмака, тому говорити про розподіл обов'язків між ним та головою Офісу Президента Андрієм Богданом – некоректно. Про це розповів сам Єрмак у коментарі "НВ", передає ONLINE.UA.

За словами помічника українського лідера, він працює виключно з главою держави. Водночас робота Богдана пов'язана з повноваженнями Офісу Президента.

"Було б некоректно говорити про поділ обов’язків між помічником і головою ОП. Керівник Офісу здійснює свої повноваження відповідно до Положення про ОП. Я працюю виключно з президентом напряму. І він сам визначає ділянки роботи, за які мені братися", - зауважив помічник Зеленського.

Варто звернути увагу на те, що в Офісі Президента Андрій Єрмакзаймається усіма питаннями, що пов'язані з міжнародною політикою. Що важливо, саме він очолював групу зі звільнення українців з російського полону, а 7 вересня літав у Москву, щоб забрати 35 українських політв'язнів. Окрім того,  Єрмак брав участь у підготовці зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" та зустрічався у Мадриді з адвокатом Дональда Трампа Руді Джуліані. Сам Єрмак наголошує, що посади його не цікавлять: "Я працюю з президентом і на президента. Інше мені не цікаво".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Офіс Володимира Зеленського активно обговорює нові зміни в уряді і проводить співбесіди з кандидатами на міністерські крісла без глави ОПУ Андрія Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?