Офіс Зеленського сколихнув новий резонансний конфлікт
Категорія
Політика
Дата публікації

Офіс Зеленського сколихнув новий резонансний конфлікт

Офіс Зеленського сколихнув новий резонансний конфлікт

Офіс Володимира Зеленського активно обговорює нові зміни в уряді і проводить співбесіди з кандидатами на міністерські крісла без глави ОПУ Андрія Богдана. Натомість у цьому допомагає радник українського лідера Андрій Єрмак. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Варто звернути увагу на те, що Андрій Богдан не був присутній на розмовах із потенційними кандидатами у Кабмін. Що цікаво, раніше ж при таких рішеннях роль голови Офісу Президента була чи не ключовою. Доручення про "ротацію" у Кабміні Зеленський дав Гончаруку ще 17 січня – під час спільної наради.

"Від 1 лютого перемовини з кандидатами у Кабмін вели президент Володимир Зеленський і прем’єр Олексій Гончарук. Допомагали їм у цьому перший помічник президента Сергій Шефір та позаштатний помічник Андрій Єрмак. Богдан вирішив відсторонитися роботи. Після Нового року Він залишив за собою координацію роботи ОПУ та Ради", - пише видання.

Як відомо, нещодавно в медіа пошири дані про те, що Андрій Богдан нібито через сварку з Андрієм Єрмаком не прийшов у "Бориспіль" на церемонію прощання з українцями, які загинули під час авіакатастрофи літака МАУ в Ірані. Усе тому, що під час організації заходу голова ОПУ начебто розмістив Єрмака у другий ряд керівництва України, а той назвав це несправедливим і сказав про це президенту Зеленському. Український лідер заступився за Єрмака. Богдан у відповідь образився і сказав: "Тоді не прийду я", і таки дійсно не прийшов на церемонію прощання. Проте це не єдина сварка Богдана і Єрмака. Члени команди президента конфліктують між собою, бо мають дуже різні характери та погляди на події в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, про свої стосунки з Богданом нещодавно розповіла його дівчина Анастасія Слічна. За її словами, вона зустріла чинного голову ОПУ ще до того, як той вирішив зв’язати своє життя з політикою. Пара разом відвідує різноманітні культурні та розважальні заходи та заклади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?