Пообіцяйте: Зеленський висунув жорсткий ультиматум ще одному чиновнику
Категорія
Україна
Дата публікації

Пообіцяйте: Зеленський висунув жорсткий ультиматум ще одному чиновнику

Пообіцяйте: Зеленський висунув жорсткий ультиматум ще одному чиновнику
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський змусив голову Миколаївської ОДА Олександра Стадніка пообіцяти при журналістах, що Південнобузький міст Миколаєва буде відремонтований впродовж року, повідомляє ONLINE.UA.

"У нас тут у кожній області так. По-іншому не будується, у Дніпрі так було, у Станиці Луганській, у Маріуполі з дорогою. Якщо ви скажете журналістам, люди будуть вас бачити, впізнавати на вулицях і запитувати "Де міст?"."

Відповідь чиновника "Будемо старатися" не влаштувала главу держави, тож він запитав "У наступному році міст буде стояти?".

Що цікаво, тільки після того як Зеленський декілька разів перепитав чи бере на себе зобов’язання керівник ОДА відремонтувати міст, Стаднік відповів "Буде". У свою чергу голова ОДА намагався ухилитись від конкретної відповіді, "щоб не було потім ситуації, коли не побудуємо".

"А ви побудуйте", – сказав Зеленський.

За словами Стадніка, зараз вирішується питання проєктної документації для ремонту моста.

Як повідомляв ONLINE.UA, міст у Станиці Луганський офіційно завершений у середу, 20 листопада. Про це повідомило представництво президента Володимира Зеленського. Згідно з його заявою, відкриття планувалося на кілька днів пізніше, але проєкт завершили передчасно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?