Зеленський приголомшив новиною про міст у Станиці Луганській
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський приголомшив новиною про міст у Станиці Луганській

Зеленський приголомшив новиною про міст у Станиці Луганській
Джерело:  online.ua

Міст у Станиці Луганський офіційно завершений у середу, 20 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво президента Володимира Зеленського.

Згідно з його заявою, відкриття планувалося на кілька днів пізніше, але проєкт завершили передчасно.
Голова держави нагадав про довгі переговори щодо відновлення переправи.

"Одразу випереджаю маніпуляції: танк проїхати не зможе – міст надто вузький для цього. Зате по ньому може легко проїхати швидка, можна перевезти продукти, не треба надважких зусиль, щоб просто перейти з одного боку на інший", - додав Зеленський.

Нагадаємо, ще влітку бойовики так званої "ЛНР" звинуватили Київ в агресії спробами побудувати міст. Вони стверджували, що українська влада нібито свідомо йде на провокацію, але не пояснили - як саме.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко проінформував, що після мосту біля КПВВ "Станиця Луганська" будуть відновлені інші пункти перетину лінії зіткнення. Окрім того, було висловлено припущення про залізничний рух між ОРДЛО та підконтрольною територією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?