Поплічник Путіна Берлусконі потрапив до реанімації
Категорія
Світ
Дата публікації

Поплічник Путіна Берлусконі потрапив до реанімації

Поплічник Путіна Берлусконі потрапив до реанімації
Джерело:  online.ua

Колишній прем'єр-міністр Італії та поплічник російського диктатора Володимира Путіна — Сільвіо Берлусконі — потрапив до реанімації.

Джерело:  Ansa

Що сталося зі Сільвіо Берлусконі

Як вдалося дізнатися журналістам, наразі італійський політик перебуває у відділенні інтенсивної терапії через серцево-судинні проблеми.

Окрім того, уточнюється, що туди він потрапив вранці 5 квітня з респіраторним дистресом (дихальна недостатність. - Ред.).

Медикам вдалося стабілізувати стан колишнього прем'єр-міністра Італії.

Сільвіо Берлусконі перебуває у важкому, але стабільному стані, - заявили виданню анонімні джерела в партії політика Forza Italia.

З коментарем також виступив очільник Міністерства закордонних справ Італії Антоніо Таяні під час зустрічі зі своїми колегами із країн-членів НАТО.

Берлусконі госпіталізували, тому що попередня проблема не була вирішена, - заявив дипломат.

За словами Таяні, йому не вдалося особисто поспілкуватися з Берлусконі, оскільки був зайнятий на інших зустрічах і без телефону.

Що важливо розуміти, Сільвіо Берлусконі протягом останніх декількох років багато разів страждав від нападів нездужання і лише минулого тижня вийшов з лікарні.

Що Берлусконі говорив про війну в Україні

Як уже згадувалося раніше, Берлусконі у лютому, коментуючи зустріч прем'єрки Італії Джорджії Мелоні та українського лідера Володимира Зеленського на полях саміту ЄС у Брюсселі, почав стверджувати, що якби він все ще був прем'єр-міністром, він би не зустрічався із президентом України.

Поплічник Путіна цинічно збрехав, що якби Зеленський припинив "атакувати" два регіони Донбасі, то Росія, мовляв, би не розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Офіційний Київ на це відповів, що поширюючи російську пропаганду, колишній прем'єр Італії заохочує РФ продовжувати терор українського народу.

На це Берлусконі випалив, що завжди був на боці українців.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?