Популярність Зеленського в Росії стрімко зростає
Категорія
Політика
Дата публікації

Популярність Зеленського в Росії стрімко зростає

Популярність Зеленського в Росії стрімко зростає

Президент України Володимир Зеленський у рейтингу обговорюваності політиків у Росії посів друге місце. Як повідомляє ONLINE.UA, такі дані оприлюднив "УНІАН" з посиланням на «Систему комплексного аналізу новин».

Згідно з дослідженням, російські ЗМІ 296 957 разів розповідали про голову РФ Володимира Путіна. Зеленський посів наступну позицію зі 155 878 згадок.

Варто відзначити, що український лідер впевнено обігнав свого американського колегу Дональда Трампа, котрий був згаданий російськими журналістами 94 761 разів.

У місцевих ЗМІ втратив популярність прем’єр-міністр Дмитро Медведєв, що отримав 61 058 посилань. Замикає п’ятірку екс-президент України Петро Порошенко з 53 279 згадок.

Відзначається, що рейтинг формують завдяки документам щодо згадувань персони у російськіх ЗМІ за певний період, котрі надходять до СКАНу. Спеціалісти досліджують дані центральних та регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, телебачення, радіо, інтернет-видань.

Кожного дня фіксується близько 300 тисяч документів, що надходять з 33 034 активних джерел.

Як повідомило ONLINE.UA, Зеленський у перший день серпня вирішив зранку піти до спортзалу та похизуватися цим у соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?