Популярний Youtube-блогер загинув під час зйомок
Категорія
Події
Дата публікації

Популярний Youtube-блогер загинув під час зйомок

Популярний Youtube-блогер загинув під час зйомок
Джерело:  TMZ

Популярний відеоблогер Грант Томпсон, на Youtube-канал якого були підписані понад 11 мільойнів чоловік, трагічно загинув у пустелі штату Юта (США). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Відомо, що причиною смерті стало неочікуване падіння параплану. Перед своєю загибеллю блогер знімав сюжет про парапланеризм.

Брат покійного розповідає, що Грант пішов політати ввечері і не повернувся. Наступного дня на пошуки Томпсона був направлений вертоліт, пілот якого й виявив труп. Поруч із загиблим також було знайдено його спорядження і відеокамера.

Слідчі сподіваються, що відзняте молодим чоловіком відео допоможе пояснити точну причину падіння.

Брат покійного повідомив, що Томпсон любив екстремальні види спорту, пов’язані з польотами. А безпосередньо парапланеризмом він почав займатись за п’ять місяців до своєї смерті.

Грант запустив свій Youtube-канал King of Random у 2010 році, знімаючи на вихідних різноманітні експерименти та лайфхаки. За ці роки він зібрав 11,6 мільйонів фолловерів і близько 2,5 мільярди переглядів. Його канал був 321-м за кількістю фолловерів на Youtube. Представники відеохостінгу на своїй сторінці у Twitter висловими співчуття з приводу загибелі популярного блогера.

Нагадаємо, що кілька днів тому неочікувано пішов з життя молодий голлівудський актор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?