Популярного YouTube-блогера посадили до в’язниці на 10 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярного YouTube-блогера посадили до в’язниці на 10 років

Популярного YouTube-блогера посадили до в’язниці на 10 років
Джерело:  CNN

Американський співак та відеоблогер Остін Джонс позавчора був засуджений до 10 років позбавлення волі у федеральный в'язниці. 26-річній зірці інкримінували те, що він вимагав від своїх шанувальниць відео сексуального змісту. Оскільки частина фанаток Джонса були неповнолітні дівчата, ці дії підпали під статтю про виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Остін Джонс набув популярності в Youtube у 2010-2015 роках, ще в підлітквому віці, записуючи кавер-версії різних хітів. Свого часу він мав 540 тисяч фолловерів та понад 20 мільйонів переглядів музичних відео. Скандал з сексуальними відеороликами розгорівся 2015 року, коли виявилось, що блогер зв’язувався через інтернет з кількома своїми неповнолітніми шанувальницями та просив їх знімати з собою сексуальні відео.

Не дивлячись на те, що співак вибачився за ці дії, пояснивши це «помилкою», протягом наступних двох років були зафіксовані ще кілька схожих епізодів з відеороликами непристойного змісту. Деяким дівчатам при цьому було лише 14 років.

12 червня 2017 року Остін Джонс був заарештований у Міжнародному аеропорту О’Хейр у Чикаго. Незважаючи на те, що йому вдалося вийти на волю під заставу у 100 тисяч доларів, це не звільнило його від участі в судовому процесі в якості звинуваченого. 3 травня 2019 року суддя виніс вердикт, за яким колишня інтернет-знаменитість найближчі 10 років проведе за гратами.

Нагадаємо, що колишню наречену Володимира Кличка кілька днів тому побив бойфренд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?