Пора приглушити свободу слова: в партії Зеленського шокували новою нахабною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Пора приглушити свободу слова: в партії Зеленського шокували новою нахабною заявою

Пора приглушити свободу слова: в партії Зеленського шокували новою нахабною заявою
Джерело:  currenttime.tv

Колишня журналістка та народна обраниця від партії "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що в Україні "пора приглушити свободу слова", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

"Мені здається, що у нас в країні наскільки сильна свобода слова, що її пора б уже приглушити, з поваги до інституту президентства фільтрувати свою мову", - сказала нардепка, коментуючи справу щодо своєї колеги Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій, підозрюваних у погрозах президенту Володимиру Зеленському.

За словами політикині, вона буде голосувати за зняття недоторканності з Федини, але не за притягнення до відповідальності. Окрім того, вона не відкидає, що зброя, яку знайшли у Звіробій, може мати зв’язок із погрозами Зеленському.

Як відомо, вранці 28 листопада слідчі Державного бюро розслідувань прийшли з обшуками до підозрюваної у погрозі вбивством щодо президента Марусі Звіробій – справжнє ім'я Олена Самбул (Біленька). Вона назвала обшуки, які пройшли в неї, політичним переслідуванням та повідомила, що слідчі ДБР вилучили у неї зброю.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у партії "Європейська солідарність", очільником якої є Петро Порошенко, назвали слідчі дії у військової Олени Біленької, відомої як Маруся Звіробій, частиною політичних репресій нової влади — команди українського лідера Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?