Поранення бійців ООС - штаб оприлюднив шокуючі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Поранення бійців ООС - штаб оприлюднив шокуючі деталі

Поранення бійців ООС - штаб оприлюднив шокуючі деталі
Джерело:  online.ua

Двоє бійців українські сил на Донбасі отримали поранення від вибуху. Штаб ООС станом на 26 серпня оприлюднив нові подробиці шокуючого інциденту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр штабу в Facebook.

За оприлюдненими даними, військовослужбовці проводили 25 серпня огляд місцевості у смузі відповідальності бригади морської піхоти. Бійці підірвалися на натяжній міні ПОМ-2.

"Внаслідок вибуху вони отримали осколкові поранення і зараз знаходяться на лікуванні. Стан їхнього здоров’я задовільний. Попередньо встановлено, що протипіхотна міна була закинута дистанційним методом. Такі провокації ворог використовує в Донецькій та Луганській областях", - наголосили у командуванні.

Водночас зазначається, що вибух згаданої міни став другою провокацією за цей день, яку зафіксувала українська сторона СЦКК на території, за яку відповідає бригада.

"Ворожа провокація із використанням БПЛА для скидання ВОГ-17 була здійснена на цій ділянці фронту близько 23-ї години 24 серпня, про що повідомлялося раніше", - додали в штабі.

Нагадаємо, в зоні ООС з 27 липня чинний новий режим припинення вогню. Упродовж майже місяця українські сили не зазнали втрат внаслідок боїв з російським агресором. Є інформація лише про кілька вибухів мін та поранених військовослужбовців.

Тим часом остаточної тиші на Донбасі немає. Інколи ворог здійснює поодинокі провокації з легкої зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, громадські активісти зі "Східної правозахисної групи" поділилися шокуючими даними — вони заявили про те, що з непідконтрольних Україні районів Донбасу почалася відправка бойовиків у Білорусь для допомоги режиму нелегітимного президента Александра Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?