Поранення помічника ватажка ДНР: з'явилися кумедні подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Поранення помічника ватажка ДНР: з'явилися кумедні подробиці

Поранення помічника ватажка ДНР: з'явилися кумедні подробиці
Джерело:  online.ua

З'явилася нова інформація про інцидент з "керівником адміністрації" ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка Максимом Лещенком, якого підстрелили в стегно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Live Journal користувача dpr_uncut.
Згідно з інформацією блогера, Лещенко отримав поранення під час п'яної суперечки. "Інцидент стався під час дружнього розпивання спиртних напоїв потерпілого з керівником особистої охорони Захарченка з позивним "Беркут". Дійшовши до певної кондиції, "клієнт" з позивним "Беркут" почав ображати Лещенка, використовуючи для цього лайливий зміст слова «укроп» (вважаємо, що цю образу було обрано небезпідставно). У відповідь "Беркут" був посланий Максимом Лещенком на 3 відомі літери. Оскільки наші доблесні горе-керівники не розлучаються зі зброєю навіть у дружній п'янці, "Беркут" в якості аргументу вистрілив Лещенкові в стегно", - йдеться в повідомленні.
dpr_uncut зазначив, що перебування Лещенка в травматологічній лікарні хотіли залишити таємним, але "пацієнт привернув увагу кількістю охорони, в чому і був його прокол".
Також блогер підкреслив, що доля "Беркута", який підстрелив "главу адміністрації" Захарченка, невідома, але імовірно його "присоромили і насварилися пальчиком".
Як повідомляв ONLINE.UA, Максима Лещенка називали тіньовим керівником бойовиків у ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?