Поразка України в ПАРЄ: у соцмережах звинувачують «продажну Європу»
Категорія
Україна
Дата публікації

Поразка України в ПАРЄ: у соцмережах звинувачують «продажну Європу»

Поразка України в ПАРЄ: у соцмережах звинувачують «продажну Європу»
Джерело:  online.ua

У рышенні ПАРЄ про повернення росіян більшість експертів, блогерів та політиків звинувачують безпринципність європейської еліти, яка готова заплющити очі на злочини керівництва РФ заради внесків в бюджет ПАРЄ.

«Час позбавлятися ілюзій і називати речі своїми іменами: вчорашнє рішення ПАРЄ - це зрада Європою не тільки України, але і себе і своїх же принципів. Тому що повернення Росії в ПАРЄ – це не про демократію, не про права людини і не про цінності. Це рішення банально – про гроші», – пише нардеп Мустафа Найєм у своєму Facebook.

На думку журналіста Віталія Портникова, «мова йде про початок згортання санкційної політики і примирення Заходу і Росії за рахунок України».

«Це не тільки ганьба, а й серйозна дипломатична поразка Заходу з непередбачуваними наслідками – в тому числі і для нашої країни», – коментує Портников.

Нагадаємо, що в.о. голови комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Марія Іонова сьогодні заявила, що допускає призупинення діяльності української делегації на літній сесії ПАРЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?