Pornhub випустив різдвяний музичний альбом і святковий мерч
Категорія
Культура
Дата публікації

Pornhub випустив різдвяний музичний альбом і святковий мерч

Pornhub випустив різдвяний музичний альбом і святковий мерч
Джерело:  online.ua

Адміністрація відомого порносайту Pornhub випустила музичний альбом за назвою XXXmas. Реліз повністю присвячений різдвяним святам і створений за участю відомих реперів та співачок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні подробиці.

У цілому альбом складається з 17 треків. Серед учасників запису A$AP Ferg, Young M.A, співачок Міли Джей, Rubi Rose, KenTheMan, Sukihana. Також до релізу долучилися порноакторки Asa Akira та Demi Sutra.

Слід зауважити, що це не перший реліз за авторством Pornhub. До того Pornhub Records випустили спеціальний альбом, присвячений Дню святого Валентина.

Також ексклюзивно до Різдва 2020 року компанія представила колекцію мерчу, що складається зі светрів, шарфів, іграшок для ялинки. Згадані светри прикрашені сніжинками, оленів, сніговиків, карамельних тростей, а також оголених жіночих силуетів у шапках Санти Клауса.

Ціна на речі чи прикраси коливається між 7 та 75 доларами США, найдешевший елемент — це куля для святкової ялинки з відповідним логотипом. Найбільше коштують саме светри з акрилу.

Варто зауважити, що Pornhub вже тривалий час займається не тільки контентом для дорослих у форматі відео. Наприклад, на початку пандемії сайт оприлюднив низку роликів, які присвячені були необхідності користуватися масками через інфекційну загрозу.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники сайту для дорослих Pornhub транслюватимуть перший у власній історії фільм, який не є порнографічним. За журналістськими даними, йдеться про документальну стрічку, яка розповідатиме історію лесбійських стріпклубів для чорношкірих у Лос-Анджелесі. Режисеркою виступає Лейла Вейнрауб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?