Порошенка допитали в НАБУ - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенка допитали в НАБУ - подробиці

Порошенка допитали в НАБУ - подробиці
Джерело:  online.ua

Національне антикорупційне бюро допитало експрезидента Петра Порошенка у понеділок, 23 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на радіо "Новое время".

В етері радіостанції виступив голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький. Він не пояснив, з якого саме приводу допитували чинного народного депутата.

"В нас в понеділок на допиті був п’ятий президент України. Ми ж з цього не робимо сенсацію. Прийшов на допит. Допитали в НАБУ. Абсолютно нормальна йшла юридична розмова і робота. Без піару і публікацій публічно повісток", - підкреслив Холодницький.

Нагадаємо, директор ДБР Роман Труба неодноразово звинувачував Порошенка в униканні допитів у його структурі. Правоохоронець попередив, що експрезидент не зможе довічно "ховатися" за роботою у парламенті, а депутатську недоторканість знімуть з 1 січня 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко заявив, що президент РФ Володимир Путін нібито пропонував йому домовитися щодо питання Донбасу. Він також наголосив, що в узгодженому вигляді не існує так званої "формули Штайнмаєра", про яку говорять останні тижні уряди різних країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?