Порошенко анонсував нові поїздки в Європу: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко анонсував нові поїздки в Європу: з'явилися подробиці

Порошенко анонсував нові поїздки в Європу: з'явилися подробиці
Джерело:  president.gov.ua

Президент України  Петро Порошенко  4-5 квітня відвідає Данію і Латвію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.


Читайте також: Порошенко похвалився відмінною новиною з Європи: з'явилися фото


4 квітня в рамках візиту до Латвії Порошенко зустрінеться з президентом Раймондсом Вейонісом, главою уряду Марісом Кучінскісом і спікером Саейму Інарі Мурнієце. Крім іншого, він має намір відвідати Національний реабілітаційний центр "Вайварі" в Юрмалі, в якому знаходяться на реабілітації бійці ВСУ і підписати ряд двосторонніх документів.


У той же час, 5 квітня український лідер зустрінеться в Данії з прем'єр-міністром Ларсом Лекке Расмуссеном, головою Фолькетінгу Пією Кьярсгаард і королевою Маргрет II. Також Порошенко зустрінеться з керівниками провідних компаній Данії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко анонсував, що наступного тижня Україна отримає 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу, а також транш в мільярд доларів від МВФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?