Порошенко чітко висловив ставлення до проекту "Новоросія": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко чітко висловив ставлення до проекту "Новоросія": з'явилося відео

Порошенко чітко висловив ставлення до проекту "Новоросія": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко назвав військові дії на Донбасі «божевільним проектом Новоросія, який повинен був розколоти Україну навпіл».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик Громадського ТБ Донбасу в YouTube.


"Де вони зараз? Де ці Царьови... я навіть не пам'ятаю їх прізвища і не будемо їх згадувати, вони всі втекли або заплатили страшну ціну за свої злочини. Це приклад безвідповідального ставлення до власного народу, за яке український народ заплатив велику ціну - майже 2,5 тисячі українських героїв віддали своє життя для того, щоб звільнити Донбас, захистити його від так званого "Руского міра"», - сказав Порошенко.


Він додав, що за час військових дій було вбито майже 6,5 тисячі мирних жителів. Ці жертви, за словами президента, стали наслідком «експерименту, який "рускій мір" хотів провести над Україною».


«Але Україна об'єдналася, продемонструвала свою силу. Упевнений в тому, що вона має всі можливості, щоб продемонструвати відновлення Донбасу», - заявив Порошенко.



Нагадаємо, президент України  Петро Порошенко, який приїхав з візитом до Краматорська 28 березня, розповів про кількість прихильників так званих ЛНР і ДНР на Донбасі і про можливу перемогу олігарха Ріната Ахметова або лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка на виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?