Порошенко: двері НАТО відкриті для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко: двері НАТО відкриті для України

Порошенко: двері НАТО відкриті для України
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що двері НАТО відкриті для України. За його словами, це остаточно підтвердив останній саміт Альянсу, передає ONLINE.UA з посиланням на  Facebook українського лідера.

Президент також наголосив, що головна мета, яка зараз стоїть перед Україною - це членство у Північноатлантичному альянсі.

"Ми продовжуватимемо глибоку модернізацію нашої країни в інституційному, політичному та економічному вимірах. Адже ключова мета, яка стоїть перед Україною – це членство в НАТО. Я твердо стою на цій позиції, вірю в успіх української євроатлантичної інтеграції, і щасливий тому, що цей цивілізаційний вибір підтримує український народ", - сказано в повідомленні.

Окрім того, президент додав, що нікому не вдасться заблокувати інтеграцію України в НАТО.


Нагадаємо, що 1 серпня в Грузії розпочалися багатонаціональні військові навчання країн-членів НАТО і партнерів альянсу Noble Partner 2018. Вказано, що вони триватимуть до 15 серпня.

Як повідомляв ONLINE.UA, в навчаннях НАТО беруть участь близько трьох тисяч військовослужбовців з Грузії, США, Великобританії, Німеччини, Естонії, Франції, Литви, Польщі, Норвегії, Туреччини, України, Азербайджану і Вірменії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?