Порошенко нагадав Росії і бойовикам про християнство і запропонував їм тест
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко нагадав Росії і бойовикам про християнство і запропонував їм тест

Порошенко нагадав Росії і бойовикам про християнство і запропонував їм тест

Президент України Петро Порошенко

 заявив, що Великдень стане тестом для Росії на її приналежність до християнської цивілізації.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.


"Сьогодні Страсна П’ятниця. Цьогорічний Великдень стане тестом для Росії на її приналежність до християнської цивілізації. Щоб пройти цей тест, Росія та її маріонетки мають беззастережно припинити вогонь хоча б на Пасху", - йдеться в повідомленні президента.


При цьому глава держави зазначив, що якщо бойовики будуть дотримуватися режиму тиші, то він готовий гарантувати дотримання припинення вогню з української сторони.


"Якщо це буде зроблено, я зі свого боку готовий гарантувати дотримання режиму припинення вогню з українського боку, з надією, що він набуде постійного характеру, не обмеженого за часом. Очікую на підтримку цієї ініціативи з боку наших західних партнерів", - додав Порошенко.


Нагадаємо,

заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко в ході виступу на Раді безпеки ООН заявив, що на окупованій частині Донбасу знаходиться 34-тисячний контингент російських військ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?