Порошенко нарешті відповів на головну вимогу українців до майбутнього президента
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко нарешті відповів на головну вимогу українців до майбутнього президента

Порошенко нарешті відповів на головну вимогу українців до майбутнього президента
Джерело:  online.ua

Чинний український глава Петро Порошенко заявив, що був би радий знизити тарифи, але це не в компетенції глави держави. Саме так він прокоментував головну вимогу виборців до майбутнього лідера України, передає ONLINE.UA.

"Я відповім абсолютно чітко: я разом із українським народом вимагаю зниження тарифів – тим більше, що від президента це аж ніяк не залежить. Ну, якщо народ хоче – треба це робити. А тепер серйозна відповідь. Зараз для цього ринок – не президент, не прем’єр, не НАК "Нафтогаз", а ринок – створив необхідні умови, бо і спотові контракти, і контракти на хабах у Європі дозволяють нам точно не підвищувати в травні тарифи", – додав він

Чинний український глава нагадав: "Нас лякали:тим, що в травні тариф буде 10, 11, 12 – побачите! От побачите, не буде. А вони брехали".

"На сьогодні уряд готовий, але я не хочу забирати ні хліб, ні роботу уряду. Вони самі мають повідомляти і приємні речі. Хоча мені напередодні виборів сказати б: це я зробив… Це не так", – зазначив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступник директора Київського міжнародного інституту соціології Антон Грушицький стверджує, що рейтинг з майже 40% підтримкою діючого президента Петра Порошенко, який він сам оприлюднив напередодні, базується на телефонному опитуванні, яке не можна вважати точним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?