Порошенко нарешті відреагував на "вкрадену" Зеленським промову
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко нарешті відреагував на "вкрадену" Зеленським промову

Порошенко нарешті відреагував на "вкрадену" Зеленським промову
Джерело:  online.ua

Екс-президент Петро Порошенко заявив, що промова чинного глави держави Володимира Зеленського, виголошена у Брюсселі, народжена у його офісі. Про це він повідомив під час брифінгу 6 червня, передає ONLINE.UA.

У першу чергу екс-глава держави висловив вітання щодо того, що візит Зеленського до Брюсселю відбувся.

"Друга позиція, що у переговорах було чітко зазначено, а я повністю поділяю цю фразу, щодо абсолютної необхідності співпраці з НАТО. При чому, це абсолютно серйозно, це не тролінг, не треба використовувати слово плагіат чи не плагіат. Це абсолютно нормально", - сказав Порошенко.

 Після цього він підтвердив, що промова Зеленського була "народжена" в його офісі.

"По-перше, я наголошую, що ці слова народилися у моєму офісі. Але, по-друге, я дуже ціную, що Україна говорить однією мовою і щодо інтеграції в НАТО, і щодо інтеграції в ЄС", - додав він і зазначив, що разом з тим, хотів би почути від Зеленського більше.

Також Порошенко наголосив, що у Брюсселі президенту треба було б обговорити енергетичний, шенгенський союз тощо.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президент Петро Порошенко вимагає, щоб український лідер Володимир Зеленський пояснив, як він збирається відновлювати контроль над кордоном з Росією та встановлювати мир на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?