"Прийшов час": Порошенко вимагає пояснень від Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Прийшов час": Порошенко вимагає пояснень від Зеленського

"Прийшов час": Порошенко вимагає пояснень від Зеленського
Джерело:  online.ua

Екс-президент Петро Порошенко вимагає, щоб український лідер Володимир Зеленський пояснив, як він збирається відновлювати контроль над кордоном з Росією та встановлювати мир на Донбасі, передає ONLINE.UA.

Український політик нагадав, що завдяки європейській солідарності та трансатлантичній підтримці було зупинено просування російських окупаційних військ вглиб української території, і не допущена реалізація кремлівських проектів т.зв. "новоросії та малоросії"".

"Важливо, що цими днями ми почули, принаймні на словах, відхід Володимира Зеленського від риторики кандидата в президенти, але набагато важливіше побачити конкретні кроки, які б диктувалися не тяжінням до миру будь-якою ціною чи через підозрілі референдуми, а рішучістю до захисту суверенітету та територіальної цілісності України", - написав Порошенко.

Окрім того, він нагадав про важливість відновлення засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську.

"Важливо, що налагоджені перші контакти з Берліном і Парижем. Прийшов час почути від президента Зеленського конкретику стосовно тієї дорожньої карти, за якою ми відновимо контроль над кордоном з Росією", - заявив Порошенко, додавши, що світ захищатиме Україну настільки, наскільки вона готова захищати себе.

Як повідомляв ONLINE.UA, екс-президента Петра Порошенка обурила ідея розгляду в Мінську можливості зняти економічну блокаду з окупованих територій Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?