Порошенко назвав умову, за якої піде у "жорстку опозицію"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав умову, за якої піде у "жорстку опозицію"

Порошенко назвав умову, за якої піде у "жорстку опозицію"

Колишній президент Петро Порошенко стверджує, що буде у новій Верховній раді конструктивно співпрацювати з монобільшістю "Слуги народу", але якщо будуть спроби повернути країну у бік Росії, то піде в опозицію, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

У екс-президента поцікавилися, як він себе наразі бачить у Раді і чи буде в опозиції до нинішньої влади. Порошенко відповів, що бачить себе як людину, яка "знаходиться в форматі підтримки України".

Політик підкреслив, що його не цікавлять жодні посади, оскільки у своєму житті мав "найвищу посаду, про яку може тільки мріяти українець".

 "Це певною мірою криза кар'єрного росту, бо немає куди далі рости. В даному випадку моя мотивація абсолютно одна — захистити європейське майбутнє України", - заявив він.

Порошенко вважає, що у парламентсько-президентській республіці у опозиційної сили в парламенті є багато інструментів. За словами політика, у його фракції є досвідчені люди, які готові захищати здобутки попередніх років.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заперечує, що поліція працювала на виборах проти колишнього президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?