Порошенко назвав умову зняття транспортної блокади з ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко назвав умову зняття транспортної блокади з ОРДЛО

Порошенко назвав умову зняття транспортної блокади з ОРДЛО

Президент Петро Порошенко назвав умови, за яких Україна зніме  товарну блокаду окупованого Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.
За словами глави держави, Україна відновить переміщення вантажів через лінію зіткнення в районі АТО після повернення захоплених бойовиками підприємств в окремих районах Донецької і Луганської областей, припинення вогню і відведення важкого озброєння і артилерії.

Читайте також: Транспортна блокада Донбасу: у Гройсмана прояснили важливу деталь
"Ми говоримо - поверніть, будь ласка, підприємства українським власникам - незалежно від того, державна це форма власності, так як і державну форму власності також захопили, або правова форма власності. Забезпечте 1 і 2 пункт Мінських угод, це означає припинення вогню і відведення важкої техніки і артилерії - і ми знімаємо обмежувальні заходи з переміщення вантажів через лінію зіткнення", - сказав Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Порошенко заявив, що блокада Донбасу дозволила Росії визнати "паспорта" так званих ДНР/ЛНР, а бойовикам - захопити українські підприємства на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?