Порошенко не прийшов на допит у Генпрокуратуру – є причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко не прийшов на допит у Генпрокуратуру – є причина

Порошенко не прийшов на допит у Генпрокуратуру – є причина
Джерело:  online.ua

Діючий президент України Петро Порошенко не прийшов сьогодні на допит у Пенпрокуратуру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.

За інформацією слідчих, незважаючи на те, що гарант Конституції був заздалегідь проінформований про потребу дати свідчення по справі злочинів проти учасників Революції Гідності, він не повідомив, що не збирається приходити у ГПУ.

Під час імпровізованого брифінгу для преси біля стін Генпрокуратури керівник Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк повідомив, що президента чекали сьогодні не тільки для відповідей на питання по справі Майдану, а також для того, щоб він підписав протокол свого попереднього допиту від 2016 року.

Горбатюк додав, що за ухилення від дачі свідчень Порошенку може загрожувати штраф, а у випадку повторення цього випадку – примусовий привід.

За інформацією ONLINE.UA, Петро Порошенко не зміг прийти на допит, оскільки в цей момент знаходився на церемонії присяги суддів Верховного суду.

Нагадаємо, що Сергій Горбатюк кілька днів тому в ефірі одного з телеканалів заявив про бажання зайняти посаду Генерального прокурора за президентства Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?