Порошенко не зовсім точний, говорячи про розлучення з Російською імперією - Дацюк
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко не зовсім точний, говорячи про розлучення з Російською імперією - Дацюк

Порошенко не зовсім точний, говорячи про розлучення з Російською імперією - Дацюк
Джерело:  online.ua

Філософ Сергій Дацюк вважає, що президент Петро Порошенко не дуже точний в логічному плані, говорячи про те, що після рішення Ради ЄС про введення безвізового режиму з Україною Київ остаточно оформив своє розлучення з Російською імперією.

Про це він сказав у програмі Руденко.ONLINE.UA.

Філософ заявив, що коли починаєш жити з однією жінкою, це не завжди означає розлучення з іншою.

"Тому я думаю, що тут Порошенко в логічному плані не дуже точний. Можно говорити, що нас зрештою прийняли, але це "прийняли" в лапках. Тому що для нас була придумана процедура з таким великим рубильником, який може призупиняти безвізовий режим.

Читайте також: Безвіз з ЄС: Порошенко показав, куди подорожуватимуть українці вже за місяць - з'явилося відео

Він вважає, що безвізовий режим з ЄС нічого не змінює, бо "ті активні люди, які хотіли їздити в Європу, вони і так їздили, їм усі труднощі, які були пов'язані з виданням віз не ставали на заваді". Для таких людей безвізовий режим - полегшення, а не принципова можливість, якої не було раніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко заявив, що російське лобі у Євросоюзі безуспішно намагалось заблокувати рішення про надання Україні безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?