Порошенко обговорив з Байденом зустріч в Берліні: з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко обговорив з Байденом зустріч в Берліні: з'явилися подробиці

Порошенко обговорив з Байденом зустріч в Берліні: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з віце-президентом США Джозефом Байденом обговорив останню  зустріч «нормандської четвірки», лідерів України, Росії, Франції та Німеччини, в Берліні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.


Також наголошується, що Порошенко обговорив з Байденом процес сприяння США в імплементації Мінських угод.


"Президент Петро Порошенко поінформував віце-президента США Джозефа Байдена про зустріч лідерів держав нормандського формату в Берліні. Окремо було наголошено на важливості продовження політики активного залучення американської сторони в питанні сприяння імплементації Мінських домовленостей і відновлення територіальної цілісності України", - сказано в повідомленні.


Порошенко також закликав зберегти санкції проти Росії.


"Глава держави закликав до зміцнення трансатлантичної єдності для збереження консолідованої політики санкцій проти Росії у зв'язку з продовженням агресії на Донбасі і окупацією Криму", - сказано в повідомленні прес-служби.


Порошенко і Байден також обговорили хід реформ в Україні та їх підтримку з боку США, підкреслили в прес-службі глави держави.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко заявив про те, що українські військові з'являться на кордоні з Росією на Донбасі на другий день після проведення виборів на окупованих територіях, коментуючи результати переговорів лідерів України, Росії, Франції та Німеччини в Берліні.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?