Порошенко озвучив дві головні вимоги Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко озвучив дві головні вимоги Путіну

Порошенко озвучив дві головні вимоги Путіну
Джерело:  Еспресо

Президент України Петро Порошенко закликав Росію припинити вбивати українців на Донбасі і вивести свої війська з української території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Espreso.TV.
Читайте також: Порошенко хоче випередити Путіна у важливому питанні
"Єдине, що ми вимагаємо від Росії — припиніть вбивати українців, виведіть свої війська з України", - сказав Порошенко під час прес-конференції за результатами зустрічі з прем'єр-міністром Данії Ларсом Расмуссеном, яка відбулася 5 квітня.
"Це все, що ми вимагаємо. Нічого більше. І тоді ми встановимо належні демократичні стандарти, відновимо контроль над кордоном", - додав український президент.
Після прес-конференції Порошенко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що він подякував прем'єр-міністра Данії в підтримці територіальної цілісності України і боротьбі проти фроссийской агресії на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Петро Порошенко зробив заяву з російської учасниці Євробачення-2017, зазначивши, що Росія свідомо йшла на провокацію, відправляючи на Євробачення Юлію Самойлову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?