Порошенко хоче випередити Путіна в важливому питанні
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко хоче випередити Путіна в важливому питанні

Порошенко хоче випередити Путіна в важливому питанні
Джерело:  Hromadske

Українські дипломати працюють над тим, щоб зустріч президента Петра Порошенка з американським лідером Дональдом Трампом відбулася до можливої ​​зустрічі Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Громадське.
"Зараз наша дипломатія активно працює над тим, щоб ця зустріч (Порошенко і Трампа - ред.) відбулася якомога швидше. Але принципово важливо, щоб вона дійсно відбулася до майбутньої зустрічі президента Трампа з президентом Росії", - сказав в інтерв'ю виданню заступник глави адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.
Читайте також: Трамп не здасть Україну Путіну, є дуже вагома причина - політик з РФ
При цьому він зазначив, що підготовка зустрічі Порошенко і Трампа була однією з цілей недавнього візиту глави МЗС України Павла Клімкіна до Вашингтона, де він провів зустрічі, зокрема, з держсекретарем США Рексом Тіллерсона і радником Трампа з питань національної безпеки Раймондом МакМастером.
"Цей візит ми розглядаємо в контексті майбутнього візиту президента України до Вашингтона і зараз після візиту Клімкіна відбувається аналіз того, що можна закласти як підсумки для майбутньої зустрічі президентів, і, звичайно, в залежності від наповнення зустрічей, будуть визначатися конкретні дати", - додав Єлісєєв.
Нагадаємо, зустріч Путіна і Трампа в Кремлі анонсували до саміту країн "Великої двадцятки", який відбудеться в Гамбурзі 7-8 липня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Клімкін розповів, що під час телефонної розмови Порошенко з Трампом йшлося про необхідність зустрічі лідерів двох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?