Порошенко поговорив із Меркель і Олландом: стали відомі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко поговорив із Меркель і Олландом: стали відомі подробиці

Порошенко поговорив із Меркель і Олландом: стали відомі подробиці
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко поговорив по телефону з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом про ситуацію на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
"Порошенко засудив тривалу агресію з боку Росії і продовження її військовими, а також російськими бойовиками обстрілів, зокрема, із застосуванням важкого озброєння, незважаючи на оголошення режиму припинення вогню з 1 квітня", - сказано в повідомленні.
Читайте також: На Донба сі з'явилися фальшиві спостерігачі ОБСЄ
Сторони наголосили на необхідності консолідації режиму припинення вогню. Також Порошенко наголосив на важливості звільнення всіх заручників, які перебувають на окупованому Донбасі і в Росії.
Також відомо, що лідери трьох країн підтвердили важливість подальшої роботи в напрямку імплементації Мінських домовленостей.
Президент Порошенко подякував канцлеру Німеччини і президенту Франції за підтримку у впровадженні безвізового режиму.
Як повідомляв ONLINE.UA, на Конгресі Європейської народної партії, який відбувся на Мальті, було прийнято звернення до Євросоюзу щодо розробки довгострокового плану підтримки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?