Порошенко пообіцяв підтримати Зеленського, але за однієї умови
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко пообіцяв підтримати Зеленського, але за однієї умови

Порошенко пообіцяв підтримати Зеленського, але за однієї умови
Джерело:  online.ua

Чинний президент України Петро Порошенко, перебуваючи сьогодні з робочим візитом у Брюсселі, пообіцяв підтримати новообраного главу держави Володимира Зеленського. Однак, лише за однієї умови, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт президента України.

Умова Петра Порошенка полягає у незмінності курсу країни на вступ до ЄС та НАТО. Поки що діючий глава держави також заявив, що після інавгурації Володимира Зеленського він планує залишитися в політиці.

Щодо дати прийняття присяги переможцем виборів, навколо якої в парламенті точаться гострі дискусії, то Порошенко стверджує, що сам зацікавлений в тому, щоб Рада якнайшвидше визначилася із датою інавгурації.

«З мого боку буде лише підтримка щодо якнайшвидшого вступу пана Зеленського на посаду», – заявив Петро Порошенко.

Президент також висловив своє бачення можливого проведення дострокових парламентських виборів.

«З одного боку – політик має бути завжди готовий до виборів. Я тут не бачу жодної проблеми. З іншого боку, демократія – це є процедура. І все має бути з дотриманням конституційної і законодавчої процедури», – підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, за яких умов БПП та Народний фронт підтримають Зеленського з його законопроектами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?