Порошенко порадив Зеленському, як проводити переговори в Брюсселі
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко порадив Зеленському, як проводити переговори в Брюсселі

Порошенко порадив Зеленському, як проводити переговори в Брюсселі
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Петро Порошенко виклав у своєму Facebook відео, в якому дав кілька порад своєму наступнику Володимиру Зеленському перед його завтрашнім візитом у Брюссель. Також Порошенко застеріг нового президента від помилок, які робив Віктор Янукович у переговорах з представниками Євросоюзу, повідомляє ONLINE.UA.

У своєму відеоролику екс-президент назвав майбутній візит Володимира Зеленського «дуже важливою і символічною подією». Порошенко висловив сподівання, що новий керівник держави не повторить практику Віктора Януковича, який лише «багато розмовляв про євроінтеграцію, в той час як Україна «не тільки тупцювалася на місці, а поверталася назад до Російської імперії».

Колишній президент висловив надію, що Володимир Зеленський продовжить реалізацію тих напрямків і напрацювань, які були раніше досягнуті ним самим.

«Мова йдеться про 4 союза України і ЄС: енергетичний, цифровий, митний союзи і питання НАТО», – пояснив Порошенко.

Особливу увагу у своєму відео екс-президент присвятив важливості включення українського питання до порядку денного грудневого саміту НАТО. Під цим Петро Порошенко має на увазі надання Україні плану дій щодо членства в Північноатлантичному альянсі.

Своє відео колишній глава держави завершив на мирній ноті, побажавши «успіху і Україні, і президенту».

Нагадаємо, що сьогодні в ПАРЕ схвалили проект резолюціїї, що може призвести до повернення делегації Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?