Порошенко прийняв важливе рішення щодо РНБО
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прийняв важливе рішення щодо РНБО

Порошенко прийняв важливе рішення щодо РНБО

Президент України Петро Порошенко провів структурні зміни в Раді національної безпеки і оборони, скасувавши кілька служб в апараті відомства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт глави держави.
Читайте також: У РНБО похвалилися розвитком армії: опубліковано відео
Зокрема, Порошенко своїм указом від 14 квітня під № 109 скасував службу з питань оборони і службу з питань безпеки.
Створені служби з питань внутрішньої безпеки, забезпечення координації діяльності органів виконавчої влади у сфері національної безпеки, національної безпеки у воєнній сфері, мобілізації, розвитку та інформаційних технологій.
У структурі апарату РНБО залишилися секретар РНБО, його перші заступники та заступники, керівник апарату, а також наступні служби: з питань зовнішньої безпеки, оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва, інформаційної безпеки, стратегічного планування та аналізу, Головного ситуаційного центру, організаційної роботи та контролю, координаційної та адміністративної роботи, управління персоналом, режимно-секретної роботи, забезпечення доступу до публічної інформації, економічної, соціальної та енергетичної безпеки, а також юридична та фінансово-економічна служби.
Як повідомляв ONLINE.UA, 24 березня Порошенко заявив, що РНБО візьме участь у реформуванні Служби безпеки України за стандартами НАТО, зокрема частина функцій цього відомства буде передана іншим правоохоронним органам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?