Порошенко прийшов у ДБР - його зустріли "ганьбою"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прийшов у ДБР - його зустріли "ганьбою"

Порошенко прийшов у ДБР - його зустріли "ганьбою"
Джерело:  УНН

Екс-президент України Петро Порошенко прибув у Держбюро розслідувань для запланованого допиту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНН".

За інформацією журналістів, колишній державний лідер приїхав близько 09:30. Біля будівлі установи зібрався натовп з його прихильників та недругів, проте публічних коментарів чи виступів не відбулося.

Слід зазначити, що одна половина привітала Порошенка, а інша - зустріла його гомоном "Ганьба!".

Слід нагадати, раніше допити екс-президента неодноразово переносили або сам бізнесмен просто ігнорував їх, посилаючись на невідкладні справи. Директор ДБР Роман Труба проінформував, що той через своїх адвокатів намагався перенести слідчі заходи, але все ж таки з'явився на останньому, скасувавши нібито важливу зустріч.

Як повідомило ONLINE.UA, нещодавно Порошенко літав на Мальдіви. Українські правоохоронні органи зацікавилися цим вояжем та почали перевірку у зв'язку з інформацією щодо перетину державного кордону за допомогою підробних документів. Екс-посадовець потенційно сприяв цьому правопорушенню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?