Порошенко прокоментував результати парламентських виборів та вже знайшов винних
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прокоментував результати парламентських виборів та вже знайшов винних

Порошенко прокоментував результати парламентських виборів та вже знайшов винних

Екс-президент Петро Порошенко стверджує, що партіє "Європейська солідарність" могла б посісти друге місце у Верховній Раді 9 скликання, якби партії з малою підтримкою не брали участь у виборах, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"На скільки об’єктивно ми могли претендувати? На багато більше (ніж 8,1% – ред.). Це вже зараз я можу це сказати. Хочу наголосити, що під час виборчої кампанії я ніколи про це не говорив. Але у нас був десяток політичних сил, які набирали від 1 до 3%. Вони розуміли, що у них немає жодного шансу, але керуючись чи то власними амбіціями, чи то будь-якими іншими мотиваціями, пішли, і 15-20% голосів були розпорошені", – заявив він.

 Варто зазначити, що Порошенко має на увазі "всіх – і "Самопоміч", і Гройсмана, і "Свободу".

"Ми до перемовин навіть не дійшли. Ми офіційно всім оголосили, направили запрошення, що ми готові сформувати єдиний список. Я ніколи і ні перед ким не ставив питання квот. У нас були всі шанси зайняти друге місце. Це було абсолютно реально", – каже екс-президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чинний глава Кабміну Володимир  Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?