Порошенко прокоментував скандал навколо нього, Трампа та Обами
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прокоментував скандал навколо нього, Трампа та Обами

Порошенко прокоментував скандал навколо нього, Трампа та Обами
Джерело:  online.ua

Політсила колишнього українського лідера Петра Порошенка стверджує, що на нього не тиснув президент США Дональд Трамп та його попередник Барак Обама. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "Євросолідарності".

"Президент Трамп, як і президент Обама, не здійснювали жодного тиску на президента Порошенка. Поширена інформація американським сайтом ТPM абсолютно не відповідає дійсності. Ми високо цінуємо відносини стратегічного партнерства між Україною та США і тому просимо не втягувати Україну у внутрішньо американські дебати", - сказано в повідомленні політсили.

Як відомо, американський сайт "Talking Points Memo" після того, як Сенат виправдав президента Трампа за обома статтями імпічменту, неочікувано для всіх оприлюднив документи, які нібито свідчать, що кампанія тиску на Україну була розпочата ще за президентства Порошенка.

Люди глави Білого дому нібито пропонували Порошенку "послугу за послугу": оголосіть про розслідування справи Байдена і виборів 2016 року, а натомість отримаєте державний візит в США, який може підвищити шанси на переобрання.

"Порошенко нібито мав оголосити про розслідування справи Байдена і виборів 2016 року Джону Соломону з The Hill в березні 2019 року, але відмовився від інтерв'ю в останню мить. Заплановане інтерв'ю свідчить про те, що Порошенко спочатку погодився на угоду, а потім відступився", - передає видання.

Варто звернути увагу на те, що 5 лютого Сенат США виправдав президента Дональда Трампа за обома статтями імпічменту – зловживанням владою та перешкоджанням роботі Конгресу.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно новий очільник Європейської народної партії  Дональд Туск заявив, що занепокоєний щодо кримінальних проваджень стосовно п’ятого президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?